Klubska mizica je obvezna oprema dnevne sobe

Običajno majhen, a pomemben kos pohištva v dnevni sobi so klubske mizice. Gre za mizico, ki največkrat stoji pred sedežno garnituro in je namenjena odlaganju stvari, kot je na primer daljinski upravljalnik, pa tudi prigrizkom, ki jih radi grizljamo ob gledanju televizije. Obiščite Salon pohištva, kjer vas že čakajo najrazličnejše klubske mizice.

klubske mizice

Kadar jih izbirate, morate biti pozorni na več stvari. Seveda morate najprej gledati na to, da bo funkcionalna oziroma kar najbolj uporabna za vaše potrebe. Želite imeti spodaj polico za revije? Ali pa morda takšno na kolescih? Takšne klubske mizice se obnesejo zlasti tam, kjer ni veliko prostora, zato jih lahko po potrebi premikate sem ter tja. Gledati morate tudi na to, da vam klubska mizica takoj pade v oči, torej vam mora biti všeč. Podati se mora tudi v sam prostor, kjer bo stala. Če je slog vaše dnevne sobe minimalističen, velja enakega ohraniti tudi pri izbiri klubske mizice, lahko pa uberete povsem drugo poti in si omislite nenavadno, takšno, ki je povsem skregana s prevladujočim stilom. Pritegnila bo poglede, poživila celoten prostor in ambient ter morda prav lepo zaokrožila vse skupaj. Poleg naštetega morate nekaj pozornosti dati tudi tehničnim poudarkom klubske mizice, torej meram, obliki, materialu … Če imate radi les, se tega držite tudi tu, če ne marate vogalov, pa so na voljo okrogle ali ovalne. Dobite tudi steklene in kovinske, zato vam bo najbrž vzelo kar precej časa, da boste izbrali tisto pravo zase in za svojo družino.

Klubske mizice so primerne tudi za družabne dogodke, ko nanje odlagamo kozarce ali skodelice s kavo, pa prigrizke, sladice … V bistvu gre za res uporaben kos pohištva, ki ga ne gre spregledati. V dnevni sobi se moramo počutiti dobro, v bistvu gre za nekakšno zatočišče celotne družine, zato jo je treba opremiti tako, da bo kar najbolj udobna in prijazna.