Korita za prtljažnik mi omogočajo čistočo v vozilu na vseh poteh

Spadate tudi vi v aktivno skupino ljudi, ki vsak košček svojega prostega časa preživi aktivno v naravi. Potem takem ste se tudi sami že srečali z težavami, ki jih prinesemo v svoj avtomobil z blatnimi čevlji, morebiti umazano delovno opremo ali pa je vaš zvesti spremljevalec vaš kuža, ki ga na poti ne morete ustrezno očistiti. Ravno iz tega razloga je odločitev, da pregledate kvalitetna korita za prtljažnik, ki vam omogočajo ohranitev čistega avtomobila. Na voljo so vam korita za prtljažnik, ki omogočajo ustrezno zaščito vaše notranjosti avtomobila. Odlikuje jih popolnoma enostavna za čiščenje. Tako ne bo potrebno dolgo sesanje pri odstranjevanju pasjih dlak ter preostale umazanije. Pri čiščenju samo dvignete ter stresete umazanijo ter zmazano korito prtljažnika očistite z vodnim curkom. Vsekakor hitra in enostavna rešitev, predvsem predvsem za vse tiste, ki radi sprehajate s svojim psom v vsakem vremenu.

Svoje korita za prtljažnik  lahko enostavno pritrdite z dvema čepoma, kar korito tudi fiksira kar mu onemogoča kakršno koli drsenje. Podaljšan del korita vam dodatno zaščiti zadnji odbijač, v kolikor vaš kuža sam vstopa v prtljažnik.

Izbrana korita za prtljažnik imajo visoke pravokotne robove kar zaustavi umazanijo, da ne preide za rob oziroma nezaželeno mesto vašega vozila. Robovi korita so ojačani tako da ni nobene bojazni, da bi se na kakršen koli način kak rob zamaknil ali sam po sebi ukrivil. Izbrana korita za prtljažnik so primerna tudi za najzahtevnejše uporabnike.

korita za prtljažnik

Pri izdelavi izbranega korita za prtljažnik mojstri za izdelavo vzamejo natančne mere po katerih izdelajo korito posebej za vas. Vsekakor je dobra odločitev za vsakogar, ki bi rad čim dlje ohranil čistočo notranjosti avtomobilskega prtljažnika, prav tako njegovo prilagajanje daje popolno zaščito v primeri če se vam po prtljažniku karkoli polije. Poskrbi, da ostane vse na svojem mestu, saj je površina nedrseča. Korito za prtljažnik je izdelano iz najčistejšega materiala kar se ga dobi na tržišču. Material je brez vonja in ima vse potrebne deklaracije vključno z prehrambnim, kar pomeni, da je prijazen tudi vašemu psu.