Naravna zdravila resnično pomagajo takoj in na dolgi rok brez stranskih učinkov

Vsak izmed nas je nagnjen k temu, da je najbolje se zdraviti z naravnimi zdravili ter hrano, kot v telo vnašati nekaj umetnega ter sintetičnega. Tudi, če se s tem ne strinjate, vam bo telo hitro povedlo, kaj je prav in kaj ne ter kaj ono hoče in ne, kaj vi menite. Hipokrat je bil izjemen zdravnik in začetnik sodobne medicine in je dejal, da naj bo hrana vaše zdravilo. Temu sledi podjetje Farmedica tako, da izdeluje izdelke iz naravnih sestavin. Ti izdelki so biološki, ter učinkujejo izjemno na telo, ker se resnično absorbirajo skozi prebavo in kri v celice. Tako ima telo priložnost, da se obnavlja samo ter se zdravi.

naravna zdravila

Ali ste vedeli, da so nekoč tablete izdelovali naši predniki iz posušenih in mletih zelišč, ki so jih zmešali z zdrobljenim in namočenim lanom. Tako so dobili sluzasto gosto testo, ki so ga oblikovali v kroglice in posušili. Pozimi so te zeliščne tablete uporabljali kot prehransko dopolnilo in zdravilo, kar sodobna farmacija počne še danes.

Danes na naraven način iz rastlin pridobivajo na primer C in D vitamin, kalcij, cink, magnezij in druge vitamine term minerale. Podjetje A. Vogel izdeluje tudi naravne sokove za okrepitev imunskega sistema in kot dopolnilo ter pomagalo pri zdravljenju. Z njimi lahko preprečite nahode in prehlade ter bolezni, ki izhajajo iz slabe prehrane, stresa in premalo gibanja. Vendar pozor, ne smete teh dopolnil zamenjati za zdravo in uravnoteženo prehrano. Gre za to, da si polagate na začetku, pome pa jeste, kot je treba, ko se telo uravnovesi.

Na razpolago imate tudi številne naravne kapljice za oči, če vas srbijo ali pečejo in če so suhe. Tudi razna mazila za obraz, noge in telo ter orke. Vse je izdelano iz povsem naravnih sestavin. Na zgornji povezavi na njihovi spletni strani pa boste našli še nekaj drugih izdelkov, ki vam morda lahko pridejo prav.