Svečane obleke za posebno priložnost

Ali se vam približuje kakšna posebna priložnost? potem vas vabimo da si ogledate poročni atelje Ljubljana na https://www.karizma.si/kolekcije/svecane-obleke-za-posebne-priloznosti/, tu vam nudijo veliko ponudbo od svečanih do poročnih oblek. Vse njihove svečane obleke so primerne za vašo posebno priložnost. Mi vam svetujemo poročni atelje Karizma, saj vam nudijo širok izbor oblek, ki so med sabo zelo raznolike, tako po dizajnu in materialu kot tudi po ceni. Večina njihovih oblek vam je na voljo tudi za v najem, določeni modeli pa so na voljo samo za nakup. Če se boste odločili za najem svečane obleke, vas bo to stalo od 190€ vse do 1200€, torej tu je odlično od obleke, katero boste izbrali. Če pa bi obleko raje kupili, vas bo to stalo od 190€ do 3900€.

svečane obleke

Na ogled za nove svečane obleke lahko v poročni atelje Karizma pridete kadarkoli, za pomerjanje obleke, pa se morate prej naročiti, da vam rezervirajo termin, tako da lahko tam zaposleni vsaki stranki zagotovijo njihovo popolno pozornost, katero si stranka seveda zasluži. Če vas zanima več, potem le kliknite na zgornjo povezavo in si v rubriki “rezervacija termina” oglejte vse možnosti, ki vam jih poročni atelje Karizma ponuja.

Poročni atelje Karizma se je odprl leta 2017, nahaja se na obronku centra Ljubljane na poti v središče mesta. Tu vam ponujajo vznemirljive kolekcije svečanih oblek, ter pa tudi modnih dodatkov, ki bodo vaš stil popeljali na še boljše. Ob ogledu njihovih oblek, pa boste zagotovo začutili ljubezen in trud, ki vanje tam zaposleni vložijo. Tako da mi vam zares toplo priporočamo, da se le napotite v poročni atelje Karizma, saj vas tu čaka zares samo najboljše in mi vam zagotavljamo, da boste tu lahko našli prave svečane obleke, ki vam bodo pomagale, da se boste počutili zares odlično in da boste na vaši posebni priložnosti kar zasijali, in da boste deležni kar nekaj komplimentov.