Tečaj masaže

Si želite postati maser? Priporočamo vam da si izberete tečaj masaže: https://www.mojstil.si/tecaj-masaze.

Masaže so dan danes zelo popularna storitev, katere koristijo tako mladi kot starejši. Gre za masažo mišic in sklepov, kar sprosti naše telo in izboljšuje gibljivost. Masaže so sploh priporočene športnikom, ker trenirajo vsak dan in čez čas njihove mišice pridejo napete in jih je potrebno zmasirati. Za športnike je priporočljivo iti na masažo enkrat na mesec.  Določeni ljudje pa potrebujejo masažo, ker so imeli v preteklosti določeno poškodbo in morajo zato obiskovati redne masaže in terapije. Določeni ljudje se pa samo želijo sprostiti in znebiti vsakdanjega stresa in preprosto uživati. Za tiste, ki pa želite postati maser ali maserka, pa obiščite tečaj masaže!

Pri podjetju Moj stil imate na voljo več tipov tečajev masaže. Izbirate lahko met tečaji klasične, športne, refleksne, limfne, japonske, terapevtske, aroma masaže in tečajem masaže globokih tkiv. Poleg tega pa imate na voljo tudi tečaj anatomije, Ayuverda tečaj in tečaj kineziotapinga.

Zakaj pa izbrati podjetje Moj stil? Podjetje se lahko pohvali z veliko izkušnjami in znanja. Uspešni strokovnjaki imajo vrhunsko šolstvo, kar že samo pove, da uspešno opravljajo svojo dejavnost. Ko boste opravili vaš tečaj masaže in osvojili osnovne veščine, boste lahko nadaljevali na usposabljanje na zahtevnejših tečajih in NPK.

Tečaji se izvajajo v Mariboru, Ljubljani in Kopru. Pridobili ali nadgradili boste svoje znanje. Tečaji so izdelani po predpisih državnega izpitnega centra, razen tečaj klasične masaže je pa izrecno za pridobivanje naziva NPK maser. Učilnice za tečaj masaže so urejene in potekajo pod vodstvom usposobljenih strokovnjakov, kateri se vsak dan bolj izobražujejo in učijo nova znanja, da vam lahko predajo koristne informacije in nasvete.

Kako pa se prijavim? Obiščite spletno stran podjetja Moj stil, izberite, kateri tečaj masaže se želite naučiti, izpolnite vaše podatke in napišite podroben opis o tem, kdo ste. Podjetje pravi, da je pridobivanje novega znanja najboljša življenjska naložba.

Torej se želite naučiti, kako postati pravi maser? Kontaktirajte podjetje Moj stil in se dogovorite za termin.