Tisk jumbo plakatov za učinkovito promocijo

Podjetje Magma media za vas nudijo tisk jumbo plakatov, ki so postavljeni na najbolj vidne točke ob cestah, mestnih vpadnicah in križiščih. Na tem naslovu preverite vso ponudbo podjetja Magma media. Ti plakati so dobro vidni in pritegnejo pozornost vseh, ki čakajo v kolonah ali se peljejo mimo. Njihova prednost je, da, ko so enkrat postavljeni, opravljajo svojo nalogo sami od sebe, brez dodatnih posegov. Ponujajo tudi hiter tisk jumbo plakatov, kjer vaše naročilo lahko realizirajo že v 24 urah. Oddajte naročilo prek spleta ali pa jim pošljite povpraševanje, in z veseljem vam bodo odgovorili.

Tisk jumbo plakatov

Zakaj so jumbo plakati učinkovit promocijski material?

Najboljši jumbo plakati ujamejo pozornost v le nekaj sekundah. Njihova učinkovitost izvira iz slogana, estetsko privlačne celovite grafične podobe ter dobro izpeljanih kontrastnih učinkov. Ni smiselno, da so polni nepotrebnega besedila; ravno nasprotno, z minimalističnim pristopom dosegajo maksimalen učinek. Jumbo plakati so opomnik na vaš izdelek za vse, ki se mimo peljejo vsak dan, in hitro se vsidrajo v njihov spomin.

Montaža jumbo plakatov po Sloveniji

Pri Magma medii lahko enostavno naročite tisk JUMBO plakatov, pri čemer vam nudijo tudi možnost montaže na različnih lokacijah po Sloveniji. Zaradi raznolike mreže lokacij, ki pokriva različna območja, imate možnost premika plakata na drugo lokacijo po poteku določenega obdobja. To prilagodljivost cenijo številni naročniki, ki želijo ohraniti svežino svojega oglaševanja.

Lastnosti dobrega jumbo plakata

Kakšen je dober jumbo plakat? Manj ni več – v tem primeru velja ravno obratno, vsaj kar se besedila tiče. Pri načrtovanju besedila morate upoštevati, da se ljudje peljejo mimo, zato ni časa za branje dolgih stavkov. Vsaka beseda ima težo, zato trik ni v tem, da razložite vse podrobnosti, ampak v tem, da vzbudite zanimanje. Cilj je s kratkim in jedrnatim sporočilom vzbuditi dovolj radovednosti, da bodo potencialne stranke želele izvedeti več.

Hitra izdelava jumbo plakatov

Pri Magma Media cenijo hitrost v oglaševanju, saj vedo, da šteje vsak trenutek. Izdelava plakatov pri njih poteka izjemno hitro – vaše plakate bodo stiskali že v treh delovnih dneh. Po potrebi pa so lahko še hitrejši. Vi samo sporočite svoje želje, oni pa bodo poskrbeli za učinkovito izvedbo.