Čistilne naprave

Pri izbiri čistilne naprave je potrebno upoštevati nasvete, da izberete velikost glede na število stalno živečih oseb v objektu, 15 metrov pa naj bo razdalja od mesta postavitve, z možnostjo iztoka očiščene vode, reaktor čistilne naprave mora biti, stabilen, kompakten. Najboljše je, da je narejen iz enega kosa, da je z 100% vodotesnostjo, z povoznostjo do 1500 kg brez betoniranja. Paziti moramo, da ni ele. komponent v sami posodi, čiščenje odpadne voda pa naj bo kar največja. Pozorni morate biti na varnost nakupa, katerega preverite z garancijo do 50 let. Pozorni morate biti na ugodno ceno in kvaliteto, kar pri podjetju Ekohit zagotovo dobite.

cistilne-naprave

Vse to imajo njihove naprave, ki delujejo po tehnologiji SBR mikro (nov sistem čiščenja odpadne vode na enostaven in zanesljiv način), ki so najbolje prodajajo.  Čistilne naprave z SRB tehnologijo so na trgu že 25 let. Delujejo preprosto, zanesljivo, brez vonja, Pretočne čistilne naprave imajo manjši volumen delovanja. Tehnologija je sestavljena iz več prekatov, odpadna voda priteče v komoro, kjer se vrši mehanska razgradnja in dušikova. V drugem prekatu poteka biološka razgradnja, iz tretjega umirjevalnega prekata pa očiščena voda izteka v ponikalnico ali vodotoke. Greznice zbirajo biološko odplako. V ponudbi imajo zbiralne, ki so brez pretoka oz. pripravljenimi dotoki/iztoki. Možnost nadaljnjega čiščenja tekočine z vgradnjo čistilnega mudula  imajo dvoprekatne in troprekatne greznice. kar jih spremeni v čistilno napravo s certifikati. Cenik modulov je izredno konkurenčen, tako ustrezajo tudi vsem zahtevam in pogojem za pridobitev Eko subvencije, s katerimi si zmanjšaš stroške investicije.  Pri zagonu naprav uporabljajo biološke encime iz priprave BIOENCIM, ki poskrbi za hitrejšo in polno delovanje čistilnih naprav.

V ponudbi imajo različne čistilne naprave do 50 PE, prav tako pa tudi biološke greznice, oljne in maščobne lomilce, ter razne rezervne dele.

Za kakršnokoli vprašanje jim lahko pošljete povpraševanje na njihovo spletni strani.