Družabne igre za večje in manjše skupine

Kdaj je najprimernejši čas, da odigrate vsaj eno partijo svoje najbolj priljubljene družabne igre? Če si ne boste vzeli dovolj prostega časa, najverjetneje prav nikoli. A če bi vedeli, koliko prednosti vam lahko igranje družabnih iger na sploh prinaša, bi si vsaj ob večerih vzeli nekaj časa in se igrali s svojimi družinskimi člani ali prijatelji. Ne nazadnje lahko s pomočjo takšne igre vsaj za kratek čas od sebe odženete vsakodnevne skrbi pa tudi stres, ki je vse pogosteje na pohodu.

Na trgu so vam na voljo prečudovito zasnovane družabne igre. Nekatere so namenjene za igranje v ožji skupini, spet druge naenkrat lahko igra kar precej oseb. Sicer pa so na voljo tudi igre za pare. Če ne drugega, lahko s svojim partnerjem oziroma partnerko ob večerih igrate štiri v vrsto ali pa človek ne jezi se.

Vrhunsko zasnovane igre za pare

Čeprav sta družabni igri človek ne jezi se in štiri v vrsto izjemno priljubljeni, pa je čas, da končno izberete še kakšno drugo igro. Nekatere druge igre za pare so namreč še bolj napete. V spletni prodajalni so vam na voljo celo takšne, za katere do sedaj še niste slišali in se jih boste morali še naučiti igrati. Tudi zato bo vse skupaj še toliko bolj vznemirljivo.

Na sploh so družabne igre za pare zasnovane tako, da igralcem ponujajo še bolj napete, zabavnejše in bolj vznemirljive trenutke. Takšne igre so na primer še posebej dobrodošla izbira za obletnice, valentinovo, gregorjevo in še bi lahko naštevali. Nenazadnje pa lahko predstavljajo kar vsakodnevno popestritev vajinega druženja ali pa skupnega bivanja.

Jaipur in Azul

Izbira igre za pare Jaipur ali pa Azul je zagotovo prvovrstna, še posebej zato, ker obe igri verjetno še ne poznate. Jaipur je prečudovita, hitropotezna igra za dva igralca, pri kateri se boste morali postaviti v vlogo indijskega trgovca. Ta želi s preprodajo izriniti rivala iz mesta ter si na takšen način prislužiti vabilo na Maharajin dvor.

Želite tekmovati pri okraševanju kraljeve palače s ploščicami v najrazličnejših barvnih odtenkih? Potem izberite igro Azul. V tej igri je zmagovalec tisti, ki napravi najlepši mozaik.