Domača savna fito sod – kaj je to?

Savna je zelo prijeten kraj. Če je še niste preizkusili je čas, da to storite. Je tudi zelo zdrava, ker prekrvavi telo in iz njega potegne vse, kar je negativno ter strupe skozi kožo in znoj. Skandinavci jo uporabljajo redno skupaj z zelišči in aromaterapijo. Če bi želeli imeti svojo savno, si poglejte na tej povzavi https://www.savnasod.si/, kaj je na razpolago. Kakšna savna bi bila za vas? Odvisno je, kaj boste z njo dosegli. Ni pa treba, da si doma zgradite celo savno, ker je to drago in zavzame veliko prostora oziroma en prostor.savnaSavna je lahko kjer koli, doma, v katerem koli prostoru, garaži, kopalnici, vikendu in še kje, tako da si nabavite fito sodček iz cedre. Lahko je za eno lai dve osebi. Za fuitro sodček, ki ej savna, boste odšteli od 2 do 3 tisoč evrov, odvisno je, kako je velik. Gre za lesen sod, v katerega zaprete svoje telo, glava pa je izven soda in zato lahko pregrejete ter osvežite telo z eteričnimi olji, glava pa ostane suha in hladna, kar je za telo najbolje.

Domača poceni savna vam, je na dosegu roke, lahko jo vzamete na obroke in tako ste si naredili center zdravja doma. S tem lahko zdravite svoje telo, ledvica, jetra, celice in krvni obtok, krvne žile ter še marsikaj drugega in koža postane voljna ter gladka. Vi pa boste mirni in sproščeni. To vse omogoča savna, ki jo lahko imate kjerkoli, ker je tako majhna kot en navaden sod.

Če ne morete verjeti, poglejte na internet ali pa pojdite pogledat v trgovino. Izbrali boste velikost in obliko soda, ki vam dogovarja in ga tudi preizkusili v živo. Doma pa boste le uživali. Kolikokrat na teden, pa je vaša izbira. To je najcenejša oblika velnesa za vas, ki je izjemno zdrava in sproščujoča, da boste boljši v službi in doma.