Nalepke za avto – rešitev za zasebnike in poslovneže

Vaš avto je vaše veselje in vaša skrb. Ste kdaj razmišljali, da bi svoj enobarven avto prenovili, nadgradili ali pa ljudem z avtom sporočili, kaj delate ali pa kaj vas najbolj razveseljuje? Nalepke za avto so rešitev, saj z njimi poskrbite za polepitev avtomobilov in drugih vozil po svojih željah.

Kdo naj izbere nalepke za avto oz. vozilo?

Nalepke za avto predstavljajo pomembno oglaševalsko rešitev vsakega podjetja. Za vsa že odprta podjetja ter podjetja v nastajanju, predstavljajo nalepke hiter, enostaven, predvsem pa cenovno najugodnejši način oglaševanja. Zagotovo ste tudi sami na cesti opazovali napise na vozilih v svoji bližini – z ustreznim oblikovanjem in jasnim sporočilom, vam lahko strokovnjaki izdelajo nalepke, ki bodo vašo prodajo izdelkov in storitev izboljšale v kratkem času. Za to pa bo potrebno le uporabljati vozilo – kar pa v vsakem primeru zagotovo počnete.

nalepke za avto

Glavne prednosti takšnega načina oglaševanja je v tem, da so nalepke način neagresivnega, lahko rečemo celo tihega, oglaševanja, ki vaše podjetje izpostavi potencialnim uporabnikom. Več kot ste na cesti (po sreči na različnih delih Slovenije), večji je doseg, saj tak način omogoča mobilnost oglaševanja.

Poleg načina oglaševanja, se lahko za nalepke za avto odločite tudi tisti, ki podjetja nimate. Trg ponuja različne rešitve za popestritev izgleda vašega vozila. Ste na novo pridobili psa – z nalepko, lahko vozilo za sabo opozorite, da se ta nahaja v avtu in da je potrebna dodatna previdnost. Kot darilo lahko naročite nalepko z imenom slavljenca, prav tako lahko z nalepko opozorite na novega člana družine. Možnosti je veliko, na vas je, da izberete najboljšo zase.

Namestitev in odstranitev nalepke za avto

Če boste za lepljenje nalepke poskrbeli sami, večje nalepke najprej razgrnite oz. čim bolj poravnajte na ravno površino. Površino, kamor želite nalepko nalepiti najprej razmastite, nato pa pričnite z nameščanjem. Nalepko vedno nameščajte na senčnem mestu, temperature naj ne bodo prenizke. Nato sledite navodilom za »mokro« oziroma »suho« lepljenje. Mokro lepljenje se uporablja za večje nalepke, suho pa za majhne.

Za odstranitev najpogosteje uporabljamo metodo segrevanja nalepke, pri tem pazite, da ta ni previsoka, da ne bi poškodovala lak oz. steklo vozila. Nalepka običajno odstopi skupaj z lepilom, ključno je, da pri odstranjevanju ohranite potrpljenje.