Kopalniški radiator v obliki lestve

V kopalnico lahko nameščate najrazličnejše vrste ogrevalnih teles. Izjemno priljubljen je na primer klasični kopalniški radiator. Takšen radiator je podoben radiatorjem v ostalih prostorih, le da je praviloma nekoliko manjši. Sila prijetno je tudi kopalniško talno gretje, ker v tem prostoru radi hodimo tudi povsem bosi.

V zadnjih letih je zelo priljubljen kopalniški radiator v obliki lestve. Takšna vrsta radiatorja je za kopalnico izjemno praktična. Ne zavzema veliko prostora, obenem pa dobro poskrbi tudi za estetski doprinos. Na njem lahko sušite brisače in druge manjše kose oblačil oziroma perila.

Radiator v kopalnici v kombinaciji s talnim gretjem

Kopalniški radiator se lahko uporablja kot del centralnega ogrevanja. Sicer pa takšno vrsto radiatorja lahko učinkovito kombinirate še z ostalimi vrstami ogrevanja. Idealno se na primer obnese v kombinaciji s talnim ogrevanjem.

Priljubljena vrsta radiatorja za kopalnice je tudi električni kopalniški radiator. Ta deluje na elektriko in vam lahko odlično služi kot povsem samostojno ogrevalno telo. Dobro se obnese tudi s katerim od drugih grelnih sistemov. Na trgu vam je na voljo tudi kopalniški radiator, ki deluje kombinirano.

Kopalniški radiatorji iz aluminija

Veliko prodajalcev kopalniške opreme vam bo svetovalo, da v svojo kopalnico postavite aluminijast kopalniški radiator. Takšna vrsta kopalniškega radiatorja se ponaša s številnimi prednostmi. Je tudi dokaj estetski ter odlično odporen na oksidacijo. Najučinkovitejši je, ko pride do vprašanja o oddajanju toplote.

Vaša kopalnica bo z uporabo radiatorja iz aluminija vedno dobro segreta in prijazna ter udobna za uporabo. Sicer pa si lahko na spletni strani ponudnika kopalniške in druge opreme za vaš dom ogledate, katere vrste radiatorjev so še primerne za takšen prostor.