Lesena okna po modi

Če želite svojemu domu dati več domačnosti in dobrega počutja, prav tako pa želite biti moderni in poskrbeti za zunanji, ter notranji zgled stanovanja, so sodobna lesena okna prava izbira za vas. Zadnje nekaj let so lesena okna spet prišla v modo, saj vemo, da čim bolj so stvari staromodne, bolj so moderne. Prav tako so lesena okna dober toplotni in zvočni izolator. Čeprav so mogoče malo dražja od navadnih plastičnih in aluminijastih oken se jih veliko bolj splača kupiti zaradi vseh drugih pozitivnih lastnostih, o katerih bomo povedali malo kasneje. Sami si lahko zagotovite lesena okna pri družinskem podjetju Gašper, kjer imajo veliko ponudbo Prima lesenih oken s različnimi platformami, profili, stekli, okovji, zaobljenostmi, lesi, tesnili in odkapnimi profili.

Na voljo imate lesena okna v smrekovem lesu, macesnovem lesu, hrastovem lesu in v vseh drugih eksotičnih vrstah lesa.  Prednosti teh oken so to, da so večslojno lepljena, več opcij vgradne globine podbojev, les je ekološko zaščiten, stabilni vogalni spoji, zaobljena krila in podboji, štirikratna zaščita lesa, garancija za 10 let, V spoji so dodatno zaščiteni, različni barvni odtenki, steklo skrbi za toplotno in zvočno izolacijo in še bi lahko naštevali. Vse si lahko preberete na spletni strani podjetja Gašper. Kontaktirajte jih, če imate še kakšna vprašanja glede na lesena okna ali pa druge njihove ponudbe.

Dan danes znamo že popolnoma obdelovati les in lahko iz njega dobimo veliko izdelkov. To pa ne pomeni zdaj, da je delo kaj lažje in hitrejše, saj moramo biti z lesom zelo previdni in rabi veliko pozornosti. Zato so lesena okna tudi malo dražja od navadnih, vendar pa so prav tako ekološko prijazna, ker so iz naravnih izdelkov in ustrezajo vsem nizko energijskim standardom, narejena z najsodobnejšo tehnologijo obdelovanja oken. Ne bo vam žal, če se odločite za lesena okna, in njihova uporaba vas bo navdušila.