LG servis

Podjetje LG so leta 1958 ustanovili v Južni koreji, danes pa je eden od največjih proizvajalcev elektronike na vsem svetu. Njihov LG servis (http://www.rtv-servis.si/lg-servis/ ) ponuja brezplačen pregled aparatov po vaši izberi.

LG servis popravlja vsake vrste TV aparatov proizvajalcev LG, LCD, LED in PDP plazma. Njihov servis je odličen saj pogledajo vašo napravo isti dan, popravijo ga kar najhitreje, kot je to mogoče. LG servis je najhitrejši, kajti ta servis ima zelo hitre dobavitelje, če morate čakati dlje, pa vam ponudijo nadomestni aparat.

LG servis

Popravljajo tudi audi ter video programe proizvajalca LG. Če se vaš daljinec pokvari, ga poskušajo popraviti, če pa to ni mogoče pa ga nadomestijo z novim. Nekateri starejši modeli morda res niso več na zalogi, ampak je večina LG daljincev med seboj kompatibilnih. Ugodnejše je orginalni daljinec nadomestiti z novim, ki je prilagojen točno za vaš TV sprejemnik. Nadomesti daljinec je podoben orginalnemu, manjkajo mu kakšne funkcije, nastavitve za vaš TV aparat pa ohrani tudi, ko zamenjamo baterije.

Garancijski servis se zagotavlja v skladu z garancijskimi pogoji, ki se najdejo na garancijskem listu. Program LG servis obsega vso tehniko proizvajalca LG electronics v roku garancije, ter izven garancije, kot so LG hladilniki, LG pralni stroji, LG slušni stroji, pečice, LG mikrovalovne, ter robotski in ciklonski sesalniki. Podjetje vam omogoča servis na vašem domu, za aparate, ki so velika. Servis lahko najdete v Mariboru, Koper-Izola, Novo mesto, Kranj-Predvor, Nova Gorica, Ajdovščina, Celje, ter v Murski Soboti. Podjetje LG vam zagotavlja najboljši ter najhitrejše servise, ki so tudi kakovostni. LG je eno od najkvalitetnejših servisov, ki obstaja, ki ima zelo hitre dobavitelje, da lahko vaš produkt popravijo v čim hitrejšem obdobju, če je vaš produkt dlje časa na servisu boste prejeli zamenjavo za vaš produkt.