Orodjarstvo

Ali ste že našli pravo orodjarstvo zase? Kovinoplastika Bled se ukvarja z predelovanjem plastike, izdelujejo prehrambeno embalažo, izdelujejo izdelke za elektroindustrijo, avtomobilsko industrijo ter razne reklamne izdelke. Če ste kaj zainteresirani za to, pojdite na spletno stran http://kovinoplastikabled.si/ kjer boste našli vse o podjetju ter izdelkih, ki so kakovostno izdelani.

Kovinoplastika Bled

Kovinoplastika Bled se ukvarja tudi z razvojem izdelkov in 3D modeliranjem. Ko je načrt ustvarjen tako kot mora biti se nato lotijo orodjaškega inženeringa, to pa pomeni da zamisel, ki ste si jo izbrali realizirajo do končnega tehnično uporabnega izdelka. Tik za tem se lotijo tako rečene CAD – konstrukcije. Ta konstrukcija je kakovostna, zato je temelj za uspešno izvedbo orodij. Sodobna programska oprema ter visoko usposobljena ekipa pa je temelj konstrukcijskega oddelka. In še kot zadnje uporabljajo CAM – tehnologijo. Podjetje Kovinoplastika Bled uporablja programske pakate Mastercam ter Qapt, njihovo orodjarstvo pa opravlja storitve ter postopke kot so prebijanje izvrtin, izdelava meritev, storitve žične erozije, storitve potopne erozije, rezkanje 3D, rezkanje 2D, struženje, ploščinsko brušenje, vrtanje in še več. Podjetje Kovinoplastika Bled vam bo prisegla na najvišjo kakovost njihovih izdelkov, imajo pa tudi status zanesljivega in odgovornega partnerja tako po mnenju prodajalcev kot tudi po mnenju kupcev.

Podjetje je svojo poslovno pot, ki je uspešna začelo že kar leta 1964 na Bledu. Taktrat so imeli samo tri stroje in sicer stroj za predelavo plastike in izdelke ki jih je podjetje dobavljalo večjim industrijam kot so bila: Eta, Podravka, Jugobanka in še mnogo drugih. Z koncem jugoslavije pa se je podjetje najbolj razvilo, kajti je začelo iskati partnerje iz Nemčije, Avstrije, Švice ter Italije. Podjetje se je hitro širilo zato so morali povečati poslovne prostore, zato se je podjetje preselilo v Lesce v industrijsko cono, kjer se nahaja še dandanes. Orodjarstvo jim je pomembno poslanstvo.

V podjetju Kovinoplastika Bled so delavci še posebej specializirani za rezkanje, kjer vam nudijo kvalitetno obdelavo ter zanesljivo podporo. Tudi orodjarstvo jim seveda ni tuje, zato jih kontaktirajte.