Sanjski poročni make up za vse neveste

Poročni make up je obvezen z vsako nevesto, ki hoče zablesteti na svoj najlepši dan v življenju. Je osebne vrste make up, ki ni vsakdanji, zato je fino se pri tem prepustit strokovnjaku za poročni make up, razen če seveda tega ne obvladate sami. Pa tudi če, zakaj bo se na svoj najlepši dna mučili s tem. Prepustite se temu dnevu in uživajte na polno, saj ste ravno vi zvezda tega dogodka, ki se ne bo več ponovil. Tudi, če se odločite obnoviti poroko s partnerjem, ne bo nikoli tako, kot je bilo prvič.
poročni make up
Poročni make up se naredi v skladu z nevestinimi željami in njeno starostjo, kajti ni za vse neveste vsak make up primeren. Poleg tega je odvisen tudi od njene polti in oblike obraza ter stila obleke. Zraven seveda sodi še frizura z okrasjem.
Poročni make up je lahko v nežnih in mirnih tonih, lahko le poudari ženskino lepoto ter njene oblike. Za tak make up se odloča večina bolj preprostih žensk in pa starejše. Možen je zelo vpadljiv in svečan make up, za katerega se odločajo mlajše ženske in pa take, ki želijo izstopati in so vajene se ličiti bolj vpadljivo ter imajo rade make up.
Tretji način je poročni make up, ki je pogojen z etničnimi in kulturnimi standardi, pričakovanji in tradicijo, ki je zelo pogost skoraj po  vsem svetu. Ta je kar zahteven in ga ponavadi izvajaj skupina izkušenih starejših žensk. Dostikrat med tem mlado nevesto pripravljajo na njene naloge v zakonu in ji stojijo ob strani, če jo je strah.
Vaš make up naj bo tak, kot si ga  vi želite, lahko je tudi izjemno poseben, kot ga imajo nekatere kulturne skupine tudi na zahodu, ki jim ponavadi trend narekuje glasba. Običajno potem povabijo tudi posebne goste, ki e  v to vklopijo in razumejo ter podpirajo.