Posterji Magma Media

Kaj so posterji nekako vsi vemo. Saj smo jih nekoč zbirali, če so le na njih bili naši najljubši igralci ali pevci. Nekateri smo imeli po celotni sobi zalepljene. Ampak danes bomo govorili o čist drugih posterjih, tistih, ki jih tiskajo v Magma Media. Tukaj nam ne bodo natisnili igralcev in pevcev, ampak se gre za nekakšno oglaševanje. Na njih lahko predstavimo oziroma povabimo ljudi na kak dogodek. Magma Media tiska na velike dimenzije, kot jih ne dobite nikjer za tak denar. Za kaj vse so primerni in kam jih lahko obesite pa boste zvedeli v nadaljevanju.

Posterji o katerih bo se pisalo so namenjeni za razne dogodke, druženja raznih veselic, razne kompanije, oglaševanje in podobne stvari. Nekateri jim rečejo plakati saj je skoraj to ena in ista stvar, ko se gre govora o teh rečeh. Za različne namene lahko uporabljamo posterje, edino je vse odvisno besedilo na samem posterju. Posterji so hitro narejeni, seveda če jih naročite pri Magma Media, so pri vam že v 24 urah. Vse je hitro narejeno in to na kvalitetnem papirju. Nekoč so podobne posterje oziroma plakate za določene dogodke sami pisali. Danes tega ni več, vse je lepo natisnjeno z kvalitetno pisavo.

posterji

Mogoče vas tudi zanima sama cena. Posterji stanejo različno, vse je tudi odvisno od same velikosti. Prav tako je odvisno od same količine, več jih naročite, ceneje vas bo vse skupaj prišlo. Povsod je tako, da na večje količine dobite večkrat popust. Saj če rabite poster, ker se pripravljate na kakšen dogodek ali kaj podobnega vam priporočam, da si poster nekako skicirate. Nato boste vse to predložili njim po e pošti ali greste do njih. Oni vam v zelo hitrem času vse to naredijo in se boste dogovorili kako bo prišlo do vas.