Pralni stroj za polnjenje od zgoraj

Pralni stroj za polnjenje od zgoraj

Ne boste verjeli, ampak pranje perila je lahko tudi zelo zabavno in enostavno opravilo. Se sprašujete, kako? Ključna je prava izbira pralnega stroja. Za vse tiste, ki se ne marate sklanjati, je najbolj priročen pralni stroj za polnjenje od zgoraj. Perilo lahko položite v pralni stroj hitro, enostavno in udobno.

V poplavi najrazličnejših pralnih strojev za polnjenje od zgoraj pa ste najbrž tudi vi nekoliko izgubljeni. Večina jih zagotavlja učinkovitost in varčnost, vi pa se sprašujete, v čem se razlikujejo in katerega se izplača izbrati. Izberite Mielejev pralni stroj za polnjenje od zgoraj, ki bo konkretno olajšal vaš vsakdanjik in domača opravila. Zakaj? Ker so pralni stroji Miele okolju izjemno prijazni in uporabijo resnično samo toliko vode, kot je potrebujejo. Najbolj varčni izmed njih perejo celo za 40 % bolj učinkovito, kot je predpisana mejna vrednost (46) najvišjega razreda energijske učinkovitosti A+++. In ne samo to – Mielejev pralni stroj za polnjenje od zgoraj  ima satasti boben, ki pripomore k nežnemu ravnanju s perilom. Skrbi, da bo pranje v bližnji prihodnosti obrabilo ali uničilo vaša oblačila, se lahko v miru otresete. Struktura bobna je namreč oblikovana tako kot satovje, zato se med perilom in steno bobna ustvari vodni film, po katerem perilo mehko drsi. Manjše in gladko polirane luknjice na bobnu zagotavljajo, da ostane vaše perilo brez vozličev in poškodb vlaken. Če vam v pralni stroj slučajno uide kakšen manjši nezaželen predmet oziroma tujek, ne bo mogel zaiti v lužno črpalko. Po koncu programa je boben avtomatsko pozicioniran tako, da je odprtina za polnjenje zgoraj – tako je vaš dostop do sveže opranega perila varen in udoben.

Mirno, enostavno in brezskrbno

Z Mielejevim pralnim strojem lahko perete mirno, enostavno in brezskrbno. Na voljo so številni programi, ki jih lahko uporabljate glede na vaše želje. Imate veliko še posebej občutljivega ali volnenega perila? Posebej prilagojen program za pranje volne bo poskrbel, da se perilo ne bo krčilo ali kosmičilo in bo ohranilo vse dragocene lastnosti vašega najljubšega materiala. Vam preglavice delajo kupi zmečkanih srajc, ki čakajo na likanje? Ne skrbite, na voljo je tudi program Srajce, ki vam bo pošteno olajšal in predvsem skrajšal likanje. Z Mielejevim izumom, funkcijo ComfortLift, je takšen pralni stroj še posebej udoben za uporabo. Omogoča vam namreč odpiranje pralnega stroja z eno samo potezo; preprosto pritisnite na gumb za odpiranje pokrova in s pokrovom ohišja se bo samodejno odprl tudi vmesni pokrov.