Zobni vsadki v Lux Dental

Zaradi ne rednih pregledov pri zobozdravniku in ne redne čistoče naši zob pride večkrat do težav. Najprej se zgodi, da nas začne zob boleti, ampak mi raje vzamemo tablete proti bolečinam, kot da bi obiskali zobozdravnika. Zob se začne kvariti, kasneje gnilit in čez čas zob izpade. Z naših ust izgine nasmeh, krivi pa smo si seveda sami. Naš izgubljeni zob je možno nadomestiti, saj nam danes zobni vsadki vse to omogočajo. Na spletni strani https://luxdental.si/zobni-vsadki/ si lahko preberete nekaj o izgubi zob.

zobni vsadki

Največ krat se zgodi, da se nam zob odlomi, mi ne gremo do zobozdravnika takoj in nam korenina gnili. Zobozdravnik nam mora tudi zobno korenino odstraniti. Z zobnimi vsadki lahko kasneje našo zobno korenino nadomesti z zobnim vsadkom. To pomeni, da je zobni vsadki nadomestna korenina. Narejeni so iz titana, podobni pa so vijaku. Zobni vsadki so različnih velikosti, odvisno je od vsakega pacienta, saj mora zobozdravnik dobro pregledat našo čeljust in ocenit samo velikost. Zobni vsadki iz titana so popolnoma varni in ne povzročajo nobenih reakcij ali kasnejših alergij. Ker dobimo tujek v našo čeljust lahko pride do kakšne kasnejše reakcije, ampak ti vsadki tega ne povzročajo.

Se zgodi, da je še vedno koga strah, da zobni vsadki se ne bodo obdržali, da bo kaj narobe. Ampak danes vas tega ne treba biti strah, vedno bolj je vse kvalitetno in ljudje ne hodijo nazaj zaradi težav. Zato kar pogumno do vašega zobozdravnika ali kar k izkušenim strokovnjakom v Lux Dental, kjer vam bodo vstavili brez bolečin zobni vsadek in gor namestili novi zob. Spet se boste lahko smejali ter postali nazaj vi. Vso delo uredijo brez bolečin, brez vsakega strahu. Vsakega pa zanima najbolj cena zobnih vsadkov, ampak za to se morate pogovorit z zobozdravnikom, ko vas bo pregledal in ocenil.