Sodni tolmač

Večina še ne ve kaj pomeni sodni tolmač, in mogoče še nikoli tudi ni slišal za to besedo. Kaj pa je sodni tolmač v bistvu? Sodni tolmač je oseba oziroma strokovnjak, ki prevaja dokumente, listine, in druge pomembne dokumente ki so napisani v drugem jeziku. Tak prevajalec je tudi plačan veliko več kot navaden prevajalec, saj je njihovo delo veliko volj zakomplicirano oziroma težje, ter je potrebno veliko časa in dela, da ni nobene napake, saj bi te lahko privedle do kakšnih komplikacij na mejah ali pa kje drugje. Če tudi vi rabite sodnega tolmača oziroma sodnega prevajalca potem je prava stran za vas spletna stran LEX TRA: http://www.sodni-tolmac.si .

sodni tolmač

Sodni tolmač je pripravljen prevesti vaše dokumente v 18 različnih jezikov, kot so angleščina, španščina, nemščina, italijanščina, francoščina, portugalščina, hrvaščina, makedonščina, bosanščina, portugalščina, srbščina, ruščina, češčina, slovaščina, bolgarščina, polščina, madžarščina, turščina in pa še albanščina. Kar veliko jezikov kaj ne? Če znate sami prevesti, lahko storite tudi to, vendar dobro je da daste potem te dokumente v pregled še strokovnjakom, saj ne boste nič izgubili, cena pa bo tudi manjša ker ste nekaj dela opravili že sami. Bolje je biti prepričan, da je delo sigurno dobro opravljeno, kakor pa da je kakšna napaka, ki lahko privede do težav.

Zdaj veste kateremu podjetju se obrniti za pomoč, ko boste potrebovali sodnega prevajalca oziroma sodni tolmač. Lex Tra ima tudi zelo dobra zaupanja in dobre odnose z drugimi, kot naprimer zaupa jim 57% slovenskih odvetniških pisarn, sodelujejo z 90% ljubljanskih notarjev in pa dosegli so 100% zadovoljstva od strank. V podjetju imajo zaposlenih 9 sodnih tolmačev, ki so vam nepristranski in sledijo po vaših navodili, delo pa je opravljeno tako kot treba brez napak. Za storitve jih lahko pokličete na njihovo telefonsko številko ali pa jim pišete na njihov email naslov oni pa vam bodo odpisali v njihovih uradnih urah.