Jerihonska roža

Rastline so zelo pomembne, saj nam dovajajo kisik prav tako pa so znamenje da okolje tam ni preveč onesnaženo, saj nas prevzamejo njihovi prelepi cvetovi, še posebej v pomladnih časih. Veliko se jih doma odloči da bi imeli v stanovanju kakšno rastlino ker so navdušeni nad njimi ali pa, da jim polepša domove. Treba se je seveda odločiti za pravo rastlino, ki jo bomo lahko vzdrževali in ji dovajali dovolj hranilnih snovi in sončne svetlobe. Ena od zanimivih rož je jerihonska roža, ki si jo lahko kupite in o njej preberete še več na strani https://jerihonska-roza.si/.

jerihonska roža

Kaj pa je bistvu ta posebna jerihonska roža o kateri se toliko govori? To je edinstvena roža, katera je sposobna preživeti več obdobij brez vode in se popolnoma osuši. To je popolna za ljudi, ki jih ni tako veliko doma ali pa se pozabijo nad svojimi opravili ter se šele čez nekaj časa spomnijo. Če to opiše vas potem ste pravi za nakup take rože. Jerihonska roža v zaprtem stanju brez vode preživi kar 50 let, če pa ji dodajamo vodo po osušitvi se ta počasi odpira, zato ji tudi nekateri rečejo roža življenja zaradi njene zanimive oblike in načina rasti.

Ta jerihonska roža ima tudi nekaj namenov kot so to, da če imate željo po denarju, delu in uradnimi zadevami jo le postavite v dnevni prostor oziroma pisarno, če pa si želite povezave z čustvi in ljubeznijo jo postavite v spalnico, za zdravje pa v kuhinjo ali jedilnico. Da pa se ta želja uresniči mora biti roža na tem mestu vsaj 25 dni, da se želja aktivira, če pa se že uresniči prej jo lahko postavite drugam. Torej jerihonska roža je kar zanimiva če tako pogledamo in, če res pričara vse želje se jo pa res splača kupiti. Kaj pa vi menite? Jo boste tudi vi kupili?