Ženska poklicala policijo, ker je dobila rjavi sladkor namesto kokaina

Policija na Severnem Irskem je delila zgodbo o ženski, ki jih je poklicala in povedala, da jo je prodajalec drog prevaral in ji prodal rjavi sladkor namesto kokaina.

Nezadovoljna potencialna uporabnica nezakonitih drog je presenetila policiste, ko je poklicala na policijsko postajo in povedala zakaj jih kliče. Želela se je pritožiti, ker je prodajalcu drog plačala 200 funtov on pa jo je namerno prevaral in jim prodal rjavi sladkor in ne kokain, kot si je želela.

Policisti mesta Armagh na Severnem Irskem so se odločili, da bodo neobičajen incident delili z javnostjo in so ga opisali na svojem Facebook profilu ter hudomušno dodali, da pozivajo vse ljudi, ki so bili prevarani s strani prodajalcev drog, da se oglasijo na policijski postaji in podajo prijavo.

Dodali so še, da verjetno nihče ne bi smel biti presenečen, da prodajalci drog niso najbolj zaupanja vredni posamezniki in se ne bodo držali visokih moralnih in poslovnih standardov pri poslovnih interakcijah.

policija

Objava na Facebooku profilu je bila narejena po nenavadnem klicu ženske, katero je prevaral prodajalec drog. Policisti so na Facebooku tudi na kratko tudi povzeli klic katerega so prijeli.

Ženska: Bila sem prevarana!

Policist: V redu ali ste bili denarno oškodovani?

Ženska: Da, plačala sem 200 funtov in dobila rjavi sladkor.

Policist: Namesto česa?

Ženska: Namesto kokaina.

Policist: Um…

Na objavo se je s humornimi komentarji odzvalo več uporabnikov Facebooka, ki so pisali komentarje kot na primer nič ne zadene tako kot sladkor, da nad takšno ponudbo ne sme vihati nosu in da so visoke cene kokaina samo ena izmed posledic Brexita ter se bo stanje v prihodnosti še poslabšalo.

Kasneje je policijski predstavnik za javnost še dodal, da se je policija pogovorila z žensko glede tega incidenta in ji podala ustrezne nasvete in navodila kako ukrepati.