Cugelj okna in vrata z 20 letno tradicijo

Domače slovensko podjetje z 20 letno tradicijo izdeluje aluminijasta in plastična kvalitetna vrata in okna ter senčila po vaši meri, kar si poglejte tukaj www.cugelj.si. Zadnje čase so hit dvižna drsna vrata, ki imajo nizek prag iz aluminija in so izjemno priročna za sodobne stavbe, da iz stanovanja naredijo res svetel in prijeten dom, poln sonca ter energije. V taki hiši boste z veseljem radi stanovali in se vračali domov vedno znova. Podjetje Cugelj pa vam nudi kar 10 let garancije na svoje izdelke pa še vgradijo vam jih kamor koli. Primerni so za bivanjske prostore, kot tudi za poslovne stavbe.

Cugelj okna

Vrata in okna ter senčila in še drugo hišno opremo lahko pri njih naročite kar preko interneta. Strokovnjaki se bodo potem z vami pogovorili, ker bodo potrebovali podatke ali pa bodo prišli k vam in vse zmerili. Če gre za novogradnjo, ni težav, ker je vse v gradbenem načrtu, če pa gre za obnovo starejših stavb, pa je treba zmeriti vse na terenu. To pa zato, ker je večina starih hiš narejenih po meri in ročno in niti dvoje oken in vrat ni enakih dimenzij.

Zakaj bi imeli sodobna okna in vrata? Ne samo zaradi izjemno lepega izgleda, ampak tudi zato, ker je tehnologija stekel tako napredovala, da imate sedaj lahko ogromna okna in drsna ali dvižna vrata na teraso, balkon ali travnik in vrt s čudovitim razgledom. Dejansko ste v stavbi, ampak zaradi čistega stekla, ki je preko vse stene, imate občutek, kot da ste dejansko sredi narave. To pa je izjemno sproščujoče in pomirjujoče, kar pride prav v tem stresnem življenju.

Zato se posvetujete s strokovnjakom, ki vam bo svetoval, kakšna okna in vrata vgradite v vašo stavbo, da boste tudi prihranili na ogrevanju in energiji. Tri slojna termopan stekla bodo namreč zadržala toploto v stavbi brez izgub, kar se bo močno poznalo tudi na vaši denarnici. To pa je dolgoročno izjemna naložba, ker boste lahko čez leta privarčevani denar porabili za kaj bolj smiselnega in uporabnega ali pa za vaše otroke.

Senčila in komarniki so super rešitev za dni, ko je premočno sonce in preveč sveti ali pa je vročina neznosna, da vam ni treba ohlajevati prostorov, se uporabijo senčila. Tudi komarniki so super zaščita pred insekti.