Imate zanimivo temo in se sprašujete, kako izdati knjigo?

Če imate resen namen napisati knjigo in ne veste, kako izdati knjigo, je podjetje Spletni partner d. o. o. pripravilo posebno partnersko sodelovanje. Kako izdati knjigo se vpraša vsak, ki ima željo knjigo napisati, vendar nima dovolj izkušenj z oblikovanjem, lektoriranjem, izdajo knjige ter pravili, ki jih določa država, s tiskanjem in stroški in nenazadnje z najbolj pomembno zadevo, s prodajo. Prodaja je najtežja pri izdaji knjige.

Če imate temo, ki je privlačna za branje, na primer zanimive osebne zgodbe ali kaj podobnega, s čemer se lahko poistovetijo v podjetju Spletni partner d. o. o., potem se vam ni treba več spraševati, kako izdati knjigo? Če jim bo ustrezala tema, potem vam bodo celotno izdajo knjige krili na podjetju, od začetka, do prodaje.

Pri prodaji, pa bodo potrebovali vašo pomoč. Namreč knjigo lahko najbolje prodaja avtor sam. To je tudi vse kar od vas pričakujejo, poleg tega seveda, da napišete knjigo. Če se sprašujete, v čem je trik, saj je ponudba preveč velikodušna in je velika verjetnost, da gre podjetje v izgubo, naj vam zaupamo naslednje.

kako izdati knjigo

Na podjetju Spletni partner d. o. o. se zelo zavedajo, da veliko ljudi ne  ve, kako izdati knjigo, imajo pa dobre vsebine, ki bi zanimale svet in bi radi pomagali s svojimi izkušnjami tudi drugim. Gre za učinkovito dobrodelnost, kjer sta vključeni obe strani. Avtorju knjige pa lahko ta gesta zares pomaga, da postane uspešen, če se še ne znajde in ne ve, kako izdati knjigo.

Seveda ne gre za to, da bi v podjetju delali namesto avtorja, saj lenobe ne podpirajo. Zanima jih pomagati tistim, ki so delovni, vendar s premalo znanja in izkušenj, ki jim lahko pomaga ta gesta, da uspejo in naprej delajo sami. Zato, če ne veste, kako izdati knjigo, in ste delovni, vztrajni ter voljni sodelovati, se javite. V elektronskem pismu pošljite nekaj besed o vas samih ter o knjigi.

V primeru, da se bodo odločevalci v podjetju odločili, da vas povabijo k sodelovanju, če se bodo vsaj malo poistovetili z vašo temo, se vam bodo oglasili in od tistega trenutka naprej vas ne bo več skrbelo, kako izdati knjigo, saj vam bodo pomagali od začetka do prodaje.

Še eno skrivnost zaupamo. Če ste naleteli na tole besedilo in vas je pritegnilo ter ste se vsaj enkrat vprašali, kako izdati knjigo, ki bo vaša lastna in bo pomagala svetu, potem je to znamenje, da pišite, saj naključij ni. To vam je bilo zagotovo namenjeno. Na podjetju z veseljem pričakujejo vaše ponudbe ter predloge in tiste, v katerih bodo prepoznali potencial, da bi lahko pomagalo drugim ljudem, bodo gotovo ponudili brezplačno pomoč. Gotovo je na našem prostoru dovolj zanimivih zgodb, ki bi lahko bile v poduk drugim in jih z nestrpnostjo pričakujejo.

Nenazadnje so knjige še vedno najbolj brano in iskano čtivo, ljudje še vedno radi posežemo po njih. Tudi med mlade se bralna kultura vrača nazaj, kljub digitalni dobi kratkih, površnih besedil v tujih jezikih. Z izdajo knjige v slovenskem jeziku bomo ohranjali naš jezik še za zanamce.